facebook tracking

Olen kuntoutuksen osaamisalan lähihoitaja, ja toimin ohjaajana Esperi koti Marjalinnan päihdekuntoutusyksikössä.

Työni Marjalinnassa on tietenkin asiakaslähtöistä, asiakkaiden ohjausta ja tukemista päivittäisissä toiminnoissa joka kattaa niin fyysisen, psyykkisen kuin sosiaalisenkin kuntoutumisen. Suunnittelen ja toteutan myös asiakkaillemme erilaisia ryhmätoimintoja sekä aktiviteetteja. 

Vastaan myös Marjalinnan arkeen ja juhlaan liittyvästä viestinnästä kertomalla kotimme kuulumisia nettisivuillamme. Näin omaiset ja kotimme elämästä kiinnostuneet pysyvät ajan tasalla siitä, mitä meillä tapahtuu ja millaista arkea kodissamme eletään. 

Mielestäni tärkeintä on asiakkaan kohtaaminen tasavertaisesti ja vuorovaikutuksellisuus. Mielenterveys- ja päihdetyö on ollut haaveeni jo nuoresta, palava halu auttaa, tukea ja antaa toivoa heille, jotka sitä tarvitsevat.

Olen ollut Esperillä töissä nyt hieman yli vuoden. Aloitin keikkalaisena kesätyöt opiskelun ohessa, ja sillä tiellä olen tänäkin päivänä, tosin nykyään vakituisessa työsuhteessa.

Ennen valmistumistani lähihoitajaksi, toimin vuosia kotona lapseni omaishoitajana. Aiemmilta ammateiltani olen kultaseppäalan artesaani, sekä puutarhuri. Aiemmista ammateista onkin suuri hyöty nykyisessä työssäni, sillä kädentaidot ja luovuus ovat vain hyväksi suunnitellessani ja toteuttaessani erilaisia toimintoja.

Tavoitteeni on olla alan vahva ammattilainen, joka avarakatseisena on aina valmis oppimaan uutta ja kehittämään itseäni ja työtäni. Toivon tulevaisuudessakin tekeväni työtä, jolla on merkitys ja töihin lähtiessäni tietäväni, että vastassa on mitä parhain työyhteisö ja asiakaskunta.

Esperillä arvostan tavoitteellisuutta, koulutusmahdollisuuksia, sekä kannustavaa ja positiivista asennetta työntekijöitä kohtaan.

Vapaalla ollessani aikani menee perheen parissa, mutta vietän paljon aikaani myös luonnossa, rakkaan harrastukseni, liikunnan ja  valokuvauksen parissa. 

Joko Esperi Care Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@esperi.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta